MARTA R CHUST  

Artista visual, etc.︎ ABOUT

︎ WORK
L'anomalia és una proposta de mediacions educatives basada en quatre mostres del programa expositiu de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de l'any 2021, concretament per a les exposicions d'Isabel Barios, el Rostre en la Col·lecció OlorVisual, La Sofy i la Biennal LARVA.

En cada cas es planteja partir d'un element formal i conceptual de l'exposició per deslocalitzar-lo i reubicar-lo en un emplaçament fora de la sala d'exposicions, durant un període de 10 a 15 dies, coincidint amb l'exposició a la Sala del IEI. Mitjançant la relació amb nous públics i l'exposició d'obra en espais fora de l'àmbit artístic, s'experimenta amb l'exercici de l'educació, la comunicació de l'art i les seves afectacions, amb la voluntat d'amplificar i/o ramificar el discurs original de l'exposició.


L'anomalia es una propuesta de mediaciones educativas basada en cuatro muestras del programa expositivo del Instituto de Estudios Ilerdenses del año 2021, concretamente para las exposiciones de Isabel Barios, el Rostro en la Colección OlorVisual, La Sofy y la Bienal LARVA.

En cada caso se plantea partir de un elemento formal y conceptual de la exposición para deslocalizarlo y reubicarlo en un emplazamiento fuera de la sala de exposiciones, durante un periodo de 10 a 15 días, coincidiendo con la exposición en la Sala del IEI. Mediante la relación con nuevos públicos y la exposición de obra en espacios fuera del ámbito artístico, se experimenta con el ejercicio de la educación, la comunicación del arte y sus afectaciones, con la voluntad de amplificar y/o ramificar el discurso original de la exposición.


L’ANOMALIA
Programa de mediacions deslocalitzades
Sala Gotika - Institut d’Estudis Ilerdencs


2021-22
Lleida

Projecte de Roc domingo i Marta R Chust

Amb el suport de
l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Diputació de Lleida(La Anomalia)
Programa de mediaciones deslocalizadas
Sala Gotika -  Institut d’Estudis Ilerdencs 

2021-22
Lleida

Proyecto de Roc Domingo y Marta R Chust 

Com el apoyo del
Institut d’Estudis Ilerdencs, Diputació de Lleida