MARTA R CHUST  

Artista visual i etc︎ ABOUT

︎ WORK

︎ Publicacions /Publicaciones

︎︎︎ Educació mediació /Educación mediaciónLa necessitat de tenir un vehicle particular en les poblacions rurals petites que no disposen de serveis bàsics, la geopolítica de les vies de comunicació sobre el territori, i el que suposa la cura en primera persona del trajecte i del vehicle, són els temes que travessen aquesta investigació.

El projecte es desenvolupa en el viatge amb cotxe des de Girona (Es)  fins a Sant Romà (It), seu del projecte Rad’Art. La proposta situa la performatividad  del trajecte com una manera de corporizar les tensions del paisatge i la seva producció.
La necessitat de desplaçar-nos i cuidar-nos per a sobreviure, permet fer una lectura  política de la situació, al mateix temps que convida a contextualitzar-la amb la geopolítica sobre el territori, la identitat i el capital.
La necesidad de tener un vehículo particular en las poblaciones rurales pequeñas que no disponen de servicios básicos, la geopolítica de los cauces de comunicación sobre el territorio, y el que supone la cura en primera persona del trayecto y del vehículo, son los temas que atraviesan esta investigación.

El proyecto se desarrolla en el viaje en coche desde Girona (Es)  hasta Santo Romano (It), sede del proyecto Rad’Art. La propuesta sitúa la performatividad  del trayecto como una manera de corporizar las tensiones del paisaje y su producción.
La necesidad de desplazarnos y cuidarnos para sobrevivir, permite hacer una lectura  política de la situación, al mismo tiempo que invita a contextualizarla con la geopolítica sobre el territorio, la identidad y el capital.


OCUPAR UNA PLAÇA MENYS

2021
Girona - San Romano (IT)

Projecte de Roc domingo i Marta RChust

Amb el suport de
Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona 
Rad’art Itàlia. 

︎︎︎ Rad’art. Grand Tour (rad-art.org)

︎︎︎Bòlit. Ocupar una plaça menys (bolit.cat)

︎︎︎ Exposició 'Ocupar una plaça menys' (surtdecasa.cat)


(Ocupar una plaza menos)

2021
Girona - San Romano (IT)

Proyecto de Roc Domingo y Marta R Chust 

Com el apoyo de
Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona 
Rad’art Itàlia.