MARTA R CHUST  

Artista visual, etc.︎ ABOUT

︎ WORKPedra i plàstic és un projecte d'investigació artística sobre el desplegament de la tecnologia d'internet d'alta velocitat sobre el territori del Pirineu català. Atenent les transformacions del paisatge i la seva representació, el treball aprofundeix en la geopolítica del territori on l'accés a internet es pensa cada vegada més com una necessitat, així com les tensions entre la pedra i el plàstic, on la idealització de la muntanya contrasta amb el sosteniment de la vida en aquest context.

En procés...


Pedra i plàstic es un proyecto de investigación artística sobre el despliegue de la tecnología de internet de alta velocidad sobre el territorio del Pirineo catalán. Atendiendo las transformaciones del paisaje y su representación, el trabajo profundiza en la geopolítica del territorio donde el acceso a internet se piensa cada vez más como una necesidad, así como las tensiones entre la piedra y el plástico, donde la idealización de la montaña contrasta con el sostenimiento de la vida en este contexto.

En proceso...


PEDRA I PLÀSTIC

En procés
Pirineus

Projecte de Roc domingo i Marta R Chust

Amb el suport de
Nau Côclea, Cultural Rizoma, Centre d’Art Contemporani La Panera, Injuve: Instituto de la Juventud i Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat.  

︎︎︎ #09 indret.xyz - Cultural Rizoma


(Piedra y plástico)

En proceso
Girona - San Romano (IT)

Proyecto de Roc Domingo y Marta R Chust 

Com el apoyo de
Nau Côclea, Cultural Rizoma, Centre d’Art Contemporani La Panera, Injuve: Instituto de la Juventud y Oficina de Apoyo a la Iniciativa Cultural de la Generalitat.