MARTA R CHUST  

Artista visual, etc
.

Subscriu-te al newsletterABOUT

M'interesso per les esquerdes i els marges del relat oficial, les formes en què es produeixen i construeixen els discursos i les tensions polítiques que es projecten en les quotidianitats.

Investigo a partir de les arts i l'etnografia mitjançant processos híbrids que inclouen vídeo, instal·lació, text, dibuixos i imatges, en diàleg amb la ironia.

︎

Formació en arts, educació i antropologia i etnografia.
He realitzat residències artístiques a Casa Tres Patios (Medellin), a Rad'Art (Itàlia) i al Centre d'Art i Natura de Farrera (Alt Urgell) amb el suport de la Panera. La meva obra s'ha exposat al Centre d'Art Santa Mònica (Barcelona), Bòlit Centre d'Art Contemporani (Girona), entre altres.

︎ Des del 2015, i paral·lelament a la meva pràctica individual, treballo conjuntament amb Roc Domingo Puig


Me intereso por las grietas y los márgenes del relato oficial, las formas en que se producen y construyen los discursos y las tensiones políticas que se proyectan en las cotidianidades.

Investigo a partir de las artes y la etnografía mediante procesos híbridos que incluyen video, instalación, texto, dibujos e imágenes, en diálogo con la ironía.

︎

Formación en artes, educación y antropología y etnografía.
He realizado residencias artísticas a Casa Tres Patios (Medellin), a Rad'Art (Italia) y en el Centro de Arte y Natura de Farrera (Alt Urgell) con el apoyo de la Panera. Mi obra se ha expuesto en el Centro de Arte Santa Mònica (Barcelona), Bòlit Centro de Arte Contemporáneo (Girona), entre otras.

︎ Desde 2015, y paralelamente a mi práctica individual, trabajo conjuntamente con Roc Domingo Puig

︎ Email
︎ Instagram